БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514
 • Независно од тоа дали вашите потреби од преводи се големи или мали, македонскиПреводие тука во секое време да ви помогне со преведувањето на документи, материјали, прирачници и друго.

 • Всушност, повеќето од нашите бизнис парнери се редовни клиенти кои ни ги доверуваат преводите на сите нивни поважни документи.

 • Со ангажирање на Македонски Преводи & Веб Дизајн во Скопје, ќе се осигурате дека имате локален сојузник, кој ќе ја зголеми добивката на вашата компанија.

 • Нашите прведувачи и толкувачи се лингвисти експерти за превод на правни документи од секаков вид.

 • Добро и професионално изработена веб страна е многу поефтина и поефикасна варијанта него било кое традиционално рекламирање..

Mакедонски Преводи & Веб дизајн

Mакедонски Преводи & Веб дизајн професиналнa агенција за преведување од Скопје, Република Македонија уште во раните 90 ти години не само што свати дека преведувачките и интернет услугите на Балканот ќе играат голема улога во светската глобализација на пазарите, туку и дека ќе биде огромен предизвик да може овие услуги да се понудат на еден современ начин.

Затоа е многу битно да одберете професионално биро за преведување кое ќе ви обезбеди превод на еден современ начин, со достапни цени и искуство на кое ќе можете да верувате.
"Ако сонот е превод на вистинскиот живот, тогаш и вистинскиот живот е преведување на нашите сништа"
-Robert Frost
document translation

Превод на документи

Најбрзи квалитетни преводи на документи- брошури, тендери, изводи, службена документација, патенти, регулативна документација Прочитај

Судски преводи

Од овластени и легитимирани од страна на Министерството за Правда судски преведувачи. Нивниот печат-ваша гаранција. Прочитај

Превод Веб страници

Висококвалитетни преводи и локализација на веб страници и услуга на која досега сигурно не сте навикнале во Македонија Дознај повеќе

website design

Веб Дизајн

Изработка на Веб Страници со поддршка на која можете да се потпирате. Не двоумете се да контактирате со нас. Дознај повеќе

Направете квалитетна уникатна и функционална Веб страница со наша помош. Кликни за повеќе...

Зашто да не одберете?

 • Високо квалитетни и ефтини преведувачки услуги
 • Точноста на нашите преводи
 • Ние сме ЛОЦИРАНИ во Република Македонија
 • Квалитет доставен на време
 • Компјутерска обработка при преведувањето
 • Ние се грижиме за нашите клиенти

Дознај повеќе за бесконечните можности

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com