БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Блог

Ова е тест страница

Подобар рејтинг за вашиот веб сајт до Нова година

Подобар рејтинг за вашиот веб сајт до Нова година

5 Совети како до Нова Година да добиете поатрактивен веб сајт Независно од тоа дали сте сопственик на веб сајт кој треба да го претстави вашиот бизнис или компанија или пак само некој кој има нешто да му каже на светот, сајтот треба да биде оптимиран на […]

Read more

Macedonian simultaneous interpreters in Brussels

Macedonian simultaneous interpreters in Brussels

Macedonia will need about one hundred simultaneous interpreters in Brussels Macedonia will need at least eighty simultaneous translators-interpreters the day when it will become a member of the European Union . Half of them must be accredited and permanentlly employrd in the institutions of the Union and […]

Read more

For experienced freelance translator/interpretator 400 euro per day

For experienced freelance translator/interpretator 400 euro per day

In the European Union daily  are engaged between 700 and 800 interpreters and translators for 50-60 meetings. The Directorate for Translation employs about 500 translators/interpreters and freelance as recruit over 2,800 translators. Frilenserite and occasionally hired translators, while beginners get 310 per day, plus all other costs […]

Read more

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com