БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Веб Графика

Дали ви е потребна квалитетна веб графика за вашата интернет страна

Ние дизајнираме и нудиме квалитетна , модерна и уникатна веб графика за вашите потреби на интернет

веб графикаДобро дизајнирана и добро смислена графика за сите пригоди и потреби. Дозволетени да ги креираме вашите реклами или на графиката за вашите интернет маркетинг кампањи
Дали сте за планирање некоја рекламна кампања во моментов? Ние дизајнираме реклами, статични и анимирани кои се обраќаат со прецизност на вашата целна група. Или можеби ви требаат интернет визит картички  кои ке остават голем впечаток при примањето и ќе бидете запомнети на најубав начин? Или можеби ви треба да испратите покани за некоја забава, јубилеј или прослава дигитално или печатно? Дозволете ни да ја креираме вашата уникатна ,високо квалитетна и функционална веб графика. За креирање на лого кликнете тука.Ние работиме со неспоредливо ниски цени на час или со фиксно договорена цена по задача кога работата е дефинирана. На сите нови клиенти им ги нудиме првите 5 саати по редуцирана цена како би покажале дека работиме на создавање на еден одржлив и траен однос со нашите клиенти. Оваа понуда важи само за нови клиенти и за само една задача.

Процесот на графичкиот веб дизајн

Графички дизајн

Ние можеме да помогнеме со сите форми на графички webdesign / веб графика, обработка на слики, реклами флаери и постери.

Од идеја до печатење и објавување на интернет

Ние прво ги скицираме идеите и потоа кога ке ги одобрите ја правиме веб дизајнот за вашата интернет страница. Можеме да ви помогнеме и при печатењето на истата графика.

Соодветна документација

Од нас ќе ги добиете соодветните формати и работни верзии на датотекте со вашата веб графика (верзии за печатење и објавување на интернет)

Едноставни надградби

Ние ги  чуваме вашите датотеки до 2 години после секоја завршена мисија. На тој начин е многу едноставно за вас да побарате од нас  ажурирање на текст и слики кога е потребно.

Директна комуникација

Тука ќе го добиете можност да зборувате директно со лицето кое ја има работено токму вашата веб графика!

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com