БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Веб дизајн

Модерни веб дизајн решенија за вашата веб страница

Ако вие сте една мала фирма, фамилијарен бизнис, или проект со само еден човек и ако сакате да успеете во овој убиствен свет на конкуренција вашето присуство на интернет е ЗАДОЛЖИТЕЛНО. Иако не сте една голема мултинационална компанија тоа не значи дека шансите да бидете приметени и видени се минимални. Напротив. Бидејќи интерненот е една огромна платформа која ги поврзува луѓето на многу различни начини изработката на вебпортал и веб страници специјално креирани и дизајнирани за помали средни компании е најефтиниот и најефикасниот начин да ја промовирате вашата присутност, идеи и вашиот бизнис.
Кoмбинирајќи ги предностите на развојот на интернетот со најновите технологии за мобилните апарати модерниот веб дизајн може да ви овозможи еден фантастичен почеток и развој на вашиот бизнис и она мало поттурнување кое ви е потребно. Независно од тоа дали корисниците употребуваат таблети, мобилни телефони или компјутер, веб дизајнот на вашата веб страница треба да им пружи едно максимално задоволство и непречено разгледување на страниците.
МакедонскиПреводи&Веб дизајн и овозможувајќи притоа на малите и средните фирми да ги рекламираат своите производи и услуги ефтино и да ја воспостават својата присутност на пазарот на најбрз можен начин. Добро изработена веб страница ќе ви ги доближи купувачите поблизу и ќе стори тие да нарачаат од вас.

Контактирај со нас

Изработка на вебстраници

Изработка на Вебстраници

Дали на вашиот бизнис му е потребна интернет страница? Дали функционира и за кого функционира? Ние со сигурност ќе ја направиме да функционира за вашите клиенти

 • Брзо отварање на страницата
 • Лесна за навигација и пребарување
 • Спремна за мобилки и таблети
 • Прилагодена на вашата публика
Дознај повеќе
Модерен Македонски веб дизајн

Оптимиран Веб Портал

Како еден добро оптимиран веб портал допринесува да вашата присатност на интернет станува профитабилна а вебстраниците се лесни за читање и за луѓето и за интернет претражувачите

 • Оптимирање за претражувачите Гугл Јаху и Бинг
 • Ускладување со социалните мрежи
 • Оптимирани за мобилки и таблетоиди
Дознај повеќе
Handshake-Mentor_200

Социјални Мрежи

Како да ги искористите социјалните мрежи за подобро претставување на вашата марка, услуги и производи. Не тоа толку лесно и едноставно но ние ќе ви го покажеме вистинскиот начин

 • Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Linked In
 • Поврзување и оптимирање на вебстраната со социјалните мрежи
 • Маркетинг преку социјаните мрежи
Дознај повеќе

Одржување на веб страници

Одржување на веб страници

Помош со обновување додавање и оптимирање на нови содржини, отсранување на стари и нерелевантни информации и одржување на вашата веб страница. Едноставно ние би биле вашиот веб мастер за ефтини пари!

 • Објавување нови содржини
 • Промени на информации
 • Телефонска и емаил подршка
 • Надградба на софтверот на страницата
Дознај повеќе
Веб Содржина

Пишување Содржини

Запомнете дека СОДРЖИНАТА на веб страниците е закон и дека лошите содржини се причина вашите посетители да си заминат од вебстраницата на брзина. Ние можеме да ви помогнеме со препишувањето на содржините на вашите веб страници правејќи ги интересни и атрактивни за посетителите

 • Како до добра, интересна и атрактивна содржина
Дознај повеќе
Графички дизајн за интернет

Графика за Интернет

Ние прво ги скицираме идеите и потоа кога ќе бидат одобрени од ваша страна го сработуваме веб дизајнот за вашата интернет страница. Можеме да ви помогнеме и при печатењето на истата графика.

 • Лого, веб икони, графикони, таблоа
 • Обработка на слики и фотографии
 • Анимирана графика
 • Покрај форматот за интернет добивате и формат за печатење
Дознај повеќе

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com