БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Дизајн

За нас во Македонски Графички ДизајнМакедонски Преводи& Вебдизајн изразот дизајн покрива многу полиња на дејност. Може да се работи за Вебдизајн , Графички Дизајн како на пример дизајнирање на брошури и каталози за печатење, дизајн на лого,  визит картички или визуелен идентитет на фирми или пак дизајн на опаковки на разни продукти. Било за каков дизајн да се работи, тој мора да е убав, да е функционален и све да си е пригодено на свое место .
Ако не е функционален и добро смислен концептот све пропага во вода.
Ние имаме помогнато при започнувањето на мноштво нови бизниси како и асистирано при обновување и полирање на имиџот на веќе постоечки и солидни компании.

Секоја соработка со нашите клиенти е специфична исто како што и природата на нивните бизниси е специфична за секој од нив посебно. Ние сме спицијализирани да ги примениме нашите способности околу тоа КОЈ сте вие и кои се ресурсите со кои располагате во вашиот бизнис. Во било кој случај вашиот бизнис е само огледало на вас самите и нашата задача е да ја отсликаме таа слика на еден позитивен, ефективен и значаен начин за вашите клиенти.

Подолу можете да ги видите главните видови на дизајн услуги што ви ги нудиме. Запомнете дека за нас секој клиенти секој проект
е уникатен и затоа Македонски Преводи& Вебдизајн ќе одвои за вас онолку време колку што е потребно да го создаде и креира
она што е по ваш вкус и прилагодено за вашите специфични потреби

лого дизајн

Лого Дизајн

Професионалени лого за фиксни цени. Ние секогаш креираме специјани логоа и пресреќни клиенти. Лого што секој ќе го препознае и почитува.

 • Бидете препознаени веднаш
 • Уметнички и модерни логоа
 • Добро смислени бои
 • Национално и локално обележје
Реклами, постери флаери

Реклами, Флаери, Постери

Зависно од вашите потреби и после комплетна проценка на пазарот изработуваме реклами, флаери и постери за сите ваши производи.

 • Модерни флаери , постери
 • Незаборавни рекламни кампањи
 • Микс од наука и уметност
 • Хумани цени
company and product branding

Рекламни Материјали

Писмата од фирмите, визит картичките, пликата ЦД дисковите понекогаш пристигаат на места на кои ние самите никогаш нема да стигнеме. Ние ги дизајнираме за вас!

 • Ве прават поразлични
 • Ве прават споцифичен
 • Целосна ваша идентификација

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com