БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Зашто ние

Зашто да ги одберете Македоски Преводи & Веб Дизајн?

Balkans languagesГолем број на претпријатиаја и приватни лица не препорачуваат и се зависни од нас и од професионалниот однос ма МакедонскиПреводи да обезбеди точни, на време доставени, висококвалитетни, со достапна цена преведувачки услуги. Факт е дека МакедонскиПреводи е преведувачка агенција на Балканот на која можете слободно да сметате во секое време како што го прават многу помали фирми, светски гиганти и државни институции.
Има многу причини зашто да не одберете токму нас и нашите преведувачки услуги:

  • ние работиме 24/7 што значи дека можеме да ви доставиме квалитет на време.
  • нашата ефтина инфраструктура ви обезбедува повеќе “преведување за ваште пари“
  • нашите стручно одбрани преведувачи и современ процес до завршниот документ ви гарантира високо квалитетен превод на странскиот јазик.
  • додека преведуваме од Македонски, Српски, Хрватски, Албански, Бугарски и Грчки на Англиски, Француски, Германски и Шведски ние користиме високо развиена компјутерска технологија како никој друг на Балканот.
Најважно од се, сепак е нашата посветеност да го услужиме клиентот на начин што ни самиот не е навикнат на овие простори. Од моментот кога ќе ја подигнете слушалката на телефонот да не контактирате, ќе ја осетите професионалноста на нашата агенција.

Зашто МакедонскиПреводи

Договор со нас значи нешто сигурно договорено

ПРОБАЈТЕ НЕ И СИГУРНИ СМЕ ДЕКА НЕМА ДА ЗАЖАЛИТЕ

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com