БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Изработка на веб страница

Изработка на вебстраници

Функционален Веб дизајн за вашата интернет страница

Нашите вебстраници се елегантни, модерни и изработени професионално.

Изработка на вебстраници или вебсајт не е само убав изглед на веб дизајнот. Поважно е тоа како таа работи. За да имате корист од интернетот сите работи треба да се функционални, достапни и лесно да се пребаруваат и изнаоѓаат. Затоа еден добар веб сајт треба да е фокусиран на навигацијата и на пребарувањето. Ако лесно се навигира и пребарува меѓу страниците на вашиот веб портал и потенцијалниот муштерија најде тоа што барал тогаш тој треба да има можност и нешто да превземе во врска со тоа што пребарувал – да нарача од вас да дигне телефон или да воспостави контакт со вас. Докажано е дека луѓето кога се на интернет, многу се нетрпеливи и бргу пеминуваат на други содржини. Првите 10 секунди од доаѓањето на вашата веб страница се критични за разбирање и напуштање и ако за тоа време не се разбере за што се работи на вашата страница најверојатно и истата се напушта. Затоа ни се потребен едноставен веб дизајн кој брзо и јасно ќе ја претстави содржината на секоја веб страница. Ние изработуваме веб страници кои ја комбинираат функционалноста со естетиката , се компитабилни со главните интернет прелистувачи и оперативни системи и што е најважно спремни се за употреба од мобилни телефони и други мобилни уреди.

Како треба една добра и модерна веб страница да изгледа?

CMS веб странициПрилагодена за мобилни уреди

Вебсајтот е спремен и прилагоден дури и за оние кои употребуваат мобилни телефони и други мобилни уреди и им дава пријатно доживување

Фунционална и флексибилна

Можност за надградба на веб страницата со нови содржини и апликации за во иднина кога ќе биде тоа потребно.

Избегнувате сложени програми за администрирање и одржување на веб сајтот

Со други зборови мора да има можности за администрација на веб страницата било каде и да сте ( само да имате интернет и некој интернет прелистувач. Нормално дека и повеќемина треба да имаат можност да додават и изменуваат содржини на веб сајтот

Публицирање

Ние дизајнираме вебстраници и интранет употребувајќи HTML5 или Content managing systems (CMS) како што се WordPress, Joomla или Drupal. Нашите веб сајтови се флексибилни и можат да се развиваат и надградуваат во такт со развојот на вашата компанија или организација. Овие системи за менаџирање на содржини се широко употребувани алатки за изработка на веб страници на секаде во светот од страна на милиони фирми, организации и поединци

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com