БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Преведување

Преведување – уметноста како да се направи добар превод

ПреведувањеНашите високо квалификувани преведувачи, преведуваат од главните јазици на Балканот (Македонски, Српски, Хрватски, Албански, Грчки, Бугарски) на Англиски, Француски, Германски, Шведски и обратно. Многу често сме запрашани да преведеме многу специфични преводи од разни полиња на животот, науката и литературата. Исто така често сме запрашани да работиме со разни формати и видови на датотеки (фајлови) или со некои помалку познати програми. Наредните неколку страници ви пресентираат информации околу разните видови на преведувања кои ние ви ги нудиме.

Кој вид(формат) на датотеки преведуваме ?
Воглавно било кој формат на датотека може да се преведе. Очигледно дека што поспецифичен проектот за преведување……погледај >>

Преводи на ра разни документи

Преведување на разни видови документи, прирачници, договори итн. погледај >>

Изработка и преведување на Вебстраници

Нашите професионални веб-дизајнери ја изработуваат, преведуваат и оптимираат вашата вебстраница брзо, ефикасно и ефтино. нашите муштерии ни плаќаат за преводите затоа што тоа е многу вашен дел во нивниот бизнис……погледај >>

Стручни текст материјали и литература

македонскиПреводи нуди превод и локализација на услуги за широк опсег на документи и текстови од книги, технички прирачници, брошури, извештаи, технички планови, каталози на продукти, весници и списанија и јавна комуникација…… погледај>>

Зашто преведување од домашна агенција за преводи?

македонски преводиЗголемената употреба на интернетот во светот на локалните бизниси им го отвори светските пазаришта кои сега им станаа достапни само со едно кликање глуфчето пред компјутерот. Најголемата препрека на компаниите кои сакаат да тргуваат на меѓународната сцена е јазикот. Оние компании кои го разбраа ова, бргу ни го дадоа нивното поверение како би се осигурале дека нивните преводи се коректни и доставени точно на време. За да го постигнеме ова нашите, преведувачи се стационирани и живеат во земјите на кој јазик ги преведуваме документите. Затоа со сигурност можеме да речеме дека преведената документација е 100 % точна.

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com