БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Видови датотеки

Кои видови на датотеки(фајлови) ги преведуваме

Скоро било кој вид на датотека може да се преведе.Очигледно дека што покомплициран е проектот, толку е потешко е и одзема повеќе време за преведување.

На пример ако документот е напишан во Word, тој се преведува дирекно и најчесто ви се испорачува за кратко време. Но ако ако документот содржи и некои графички елементи или пак е Вебстраница со доста графички елемнти (направени на пример со Photoshop или Illustator) ќе ни биде потребно подолго време да го преведеме. Секоја таква датотека треба да биде отворена индивидуално, преведена и сочувана назад.
microsoft office files

Microsoft Office документи

Microsoft Вие можете да ни испратите било каков документ направен со било која верзија од програмите на Микрософт Офис и ќе го добиете назад преведен на јазикот кој ви е потребен и во формат и верзија на програмот по ваша желба.За побрзи и поточни преводи при преведувањето се користиме со најсовремените КАТ алатки како што се SDLTrados or Word fast.
 • Word
 • Excel
 • Access
 • Powerpoint
 • Front Pager

Desk Top Publishing и Графички Дизајн

Adobe AcrobatНие ги преведуваме и текстовите на вашите графички прикажувања, постери, флаери, купони итн. Испратете ни ја оргиналната датотека а ние ќе ви ја доставиме назад потполно идентична но со преведен текст на јазик по ваша желба.

 • Photoshop
 • Illustrator
 • Corel Draw
 • InDesign
 • QuarkXpress
 • Fireworks
 • Page Maker
 • Frame Maker
 • Freehand
 • Adobe Acrobat

Веб Дизајн

webdesign files

Исто така ние можеме да ги преведеме и оптимираме вашите веб страници од/на Англиски, Шведски, Германски, Француски, Македонски, Албански, Бугарски, Српски и Хрватски независно од тоа кој вид на датотекиа е користен при креирањето на истите. Подолу имате листа на видови на веб дизајн формат на датотеки кои можеме да ги преведеме и оптимираме брзо ефективно и ефтино.

 • Photoshop
 • Illustrator
 • HTML
 • DTML
 • XTML
 • XML
 • Flash
 • Dreamweaver
 • PHP
 • ASP
 • CSS
 • Java

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com