БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Преведување веб страници

Имате потреба од преведување на вашата веб страница?

Светот е голем. Исто така светските пазаришта се огромни. Покажете му на светот кои сте, што нудите и за што ве бива. Со добро изработена статична или динамична вебстраница, преведана на локалните и главните светски јазици можноста да допрете до глобалните пазари е неограничена. Ние ви нудиме комплетни решениа за вашите потреби независно дали сте само едно лице, мал фамилиарен бизнис или пак мултинационална компанија.
Мултинационални компании
website translation

  • Решенија за локализација на вашата веб страница
  • Преведување на вебстраницата на повеќе јазици
  • Интеграција со Content Management systems
  • Промовирање на локално ниво

Помали и Средни Фирми и физички лица

  • Високо квалитетни, ефтини и брзи преводи на вебстраници
  • Бизнис од дома</>
  • Побарајте понуда

Прашања околу преведување на веб страници

Зашто превод на вашата вебстраница од страна на професионална агенција за преведување?

 

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com