БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Преводи на документи

Независно од тоа дали вашите потреби од преводи на документи се големи или мали, македонскиПреводи е тука во секое време да ви помогне со преведувањето на скоро сите видови документи, материјали, прирачници, кориснички мануали и друго. Нашето чувство за ситни но многу важни детали ни има дадено реноме за добар квалитет на технички преводи од областа на медицината, правото, финансиите и маркетингот. Затоа најголемиот дел од задачите што ги добиваме се од редовни долгогодишни клиенти кај кои ја имаме стекнато довербата за преведување на севкупната нивна документација.

Видови на документи

македонски преводи на документиНашиот тим на преведувачи е составен од високо квалитетни Македонски лингвисти кои се експерти за преведување во разни области и стручности. Кој од нив ќе ја добие задачата да ги преведе вашите документи зависи само од нивната стручност, знаење и искуство од видот на документите кои ви се потребни за превод.
Како и што би се очекувало од една Македонска професионална агенција за преводи нашата цел е да се гарантира дека секој клиент ќе ја добие најквалитетната и најбрзата услуга што е можна. Затоа Македонски Преводи вработува само лингвисти и преведувачи кои имаат одлични јазични вештини и високо развиена културна свест како би обезбедиле квалитетни, точни и релевантни преводи на документите од/на Македонски јазик.

Adobe AcrobatПреводите на документите ги добивате во оргиналниот изглед, форма, боја и во форматот во кои ни ги имате доставено.

 • Коресподенција
 • Брошури и Каталози
 • Тендери
 • Рапорти
 • Програми и процедури
 • Изводи од книгите на родени и умрени
 • Документи за склучување брак и развод
 • Кориснички мануали и водичи
 • Преводи на разни компјутерски програми
 • Статии и Записи
 • Научни документи
 • Локализација на програмски софтвер
 • Техничка документација
 • Материали за обука
 • Бази на дата податоци Data Sheets
 • Етикети
 • Патенти
 • Регулативна документација
 • Рапорти

Најчесто поставени прашања во врска со преводи на документи

Зашто преведувањето на документите треба да се остави на професионални преведувачи

Колку кошта преводот документи?

Кои видови на датотеки преведуваме?

Колку време е потребно превод на документите?

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com