БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

Социјални мрежи

Интеграција на веб страницата со социјани мрежи

Дизајнот на нашите веб страници вклучува и интеграција со поважните социјани мрежи на интернет како што се Facebook Twitter, LinkedIn, YouTube и други.

социјални мрежи
Денес е најприродно за најголемиот дел на фирми да бидат претставени на интернет. Најчесто со своја сопствена веб страница каде може да ја претстават својата компанија и нејзината дејност но и се почесто на социјални мрежи како што се Facebook Twitter, LinkedIn, YouTube и други. Ние работиме долги години со тоа како фирмите треба да дејствуваат и постојат на социјалните мрежи и затоа ви нудиме помош за да ја интегрирате вашата веб страница со социјалните мрежи. Кога го изработуваме вашиот вебсајтвеб страница даваме и можност да ги имате “ми се допаѓа“ и “сподели“ Facebook и Twitter опциите на вашите веб страници. Со внесувањето на овие опции на вашите веб страници им овозможувате на вашите ценети потрошувачи и клиенти со леснотија да ги пратат случувањата во вашата компанија во секој момент. Преку употребата на социјални мрежи вашиот вебсајт никогаш не е застарен туку е актуелен и се обновува секојдневно. Ние ви даваме совети како да го најдете вашиот сопствен пат во џунглата на апликации и можности на социјалните мрежи.
Повеќето однас поминуваат саати на социјалните мрежи споделувајќи содржини со своите пријатели. Ова ви дава извонредна можност за промоција на вашиот бизнис, вашите продукти, услуги и идеи кај многу потенцијални потрошувачи кои исто така се корисници на социјаните мрежи –бесплатно

Зашто интеграцијата со социјалните мрежи има толку големо значење денес?

Све повеќе и повеќе фирми ја сваќаат важноста од тоа да бидат видени на некоја од социјалните мрежи. Несомнено големците на пазарот се Facebook, пратена од Google+ и некои други како Twitter, YouTube, Instagram, Linked In заедно со неколкуте блогови и вашето присуство на нив безсомнение влијае на вашето рангирање на листите на пребарувачите. Овој факт е една многу добра причина да ве има на секоја социјана мрежа. Другиот факт е дека социјаните мрежи се добра платформа за запознавање на нови луѓе и со самото тоа е една можност да доспеете до поширока публика и да имате подобар директен контакт со вашите постоечки или идни потрошувачи и клиенти. Друга можност која ви се овозможува со учеството на социјалните мрежи е можноста да го изградите и ојачате вашиот бренд.

Интеграција со социјални мрежи

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com