БРЗИ КВАЛИТЕТНИ ПРЕВОДИ И WEB DESIGN
Јавете се : 389-2-30 81 514

SEO Оптимирање

SEO Оптимирање на веб страници за интернет пребарувачите

Нашите веб дизајн за интернет страниците што ги изработуваме е модерен, професионален и добро оптимирани за интернет пребарувачите

SEO (Search Engine Optimization) или оптимирање за интернет пребарувачите е дисциплина или поточно метод за зголемување на стандардот и видливоста на веб порталот и подигање на рангирањето кај интернет пребарувачите. Една добро оптимирана веб страница е единствениот начин да се осигурате дека вашите роднини и најблиски пријатели нама да бидат единствените посетители на вашиот веб портал. Ако е тој добро оптимиран за интернет пребарувачите како Google, Yahoo, Bing, Ask и други ви дава шанса да ја подобрите видливоста на вашиот веб портал и неговата содржина и со тоа да ви го зголеми бројот на посетители.

Добро стореното SEO оптимирање може да биде една многу моќна алатка. Тоа може да биде разликата помеѓу илјадници битни и ангажирани посетители или пак скоро никакви посетители на вашата веб страница. Не е случајност што оние врвно рангирани веб страници, т.е оние кои се покажуваат на првата страна при пребарувањето на Google се реномирањи фирми кои уживаат и економски просперитет

SEO_website_optimizationОд Интернет стратегија до оптимизација за пребарувачите

При оптимирање на вебстраници има неколку основни работи што треба да се земат во предвид:

  • Самата веб страница (On page) – самите страници треба да бидат направени на начин кој лесно ќе им овозможи на пребарувачите да разберат кои се клучните зборови во таа таа статија што вие сакат да бидете пронајдени за.
  • Вон веб страницата (Off-page) – многу е важно да се развие стратегија која ќе ви генерира линкови до вашаиот веб портал од други релевантни интернет портали кои содржински се слични на вашиот.
  • Социалните мрежи – Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn ви даваат добра можност да ги споделите вашите содржини со другите корисници на овие мрежи.
Слободно контактирајте не во Makedonski Prevodi & Web Design ако сакате да дознаето повеќе за ова.

Контакт и адреса

Миле Поп Јорданов 38, Скопје
Македонија
Телефон: +389 2 30 81 514
Мобилен: +389 70 421-348

Email: info@makedonskiprevodi.com